måndag 1 november 2010

Dans mon jardin

fan alltså. Hur svårt det ska vara att orka göra saker. Som att diska, som att slänga den där påsen med sallad i kylen som legat där alldeles för länge. Eller orka hitta lite inspiration för att blogga.

Först tänkte jag att sätta upp ett mål. Typ att blogga mer i november än i oktober. Fast det är ju skit egentligen. Jag kan blogga åtta gånger om dagen om jag vill. Jag gör ju massa roliga saker att skriva om.

Idag har jag till exempel redan druckit en kopp te. Sen har jag även börjat lite smått på pmet till på torsdag, som jag är är asstolt över: "Det finns 1.6 miljoner svenskar kan inte läsa. Dom är antingen dumma i huvudet eller så klarar de inte målen i åk bla blabla ( bokenjäveln s.? )". Känn er fria att kopiera eller inspireras om ni kört fast lite. Jag delar så gärna med mig till kära klasskamrater eller andra som är intresserade av att läsa Bokenjäveln.

Fast sen! Då jävlar ramlade över videon till Dans mon jardin med manu chao. Sen så fanns den inte på spotify och då tröttnade jag igen. Men här finns den. För youtube har allt. Tacka vet jag dom, dom och Bengans.

2 kommentarer:

My sa...

Sofei

ljudligt sa...

tack my. Fina ord.